İskenderunspor – Altınorduspor: 0-0

‘Altın’ 3 puanı kaçırdık
İskenderunspor – Altınorduspor: 0-0
Türkiye Futbol Federasyonu üçüncü liginde mücadele veren Yeni İskenderunspor konuk ettiği Altınorduspor ile berabere kalarak puanları paylaştı. Geçen hafta lideri evinde deviren İskenderunspor kendi saha ve seyircisi önünde rakibi Altınorduspor’dan üç puan çıkarma parolasıyla sahaya çıktı. İskenderun Beş Temmuz Stadı’ndaki karşılaşma çok güzel bir havada kalabalık seyirci desteği altında oynandı. Başlama düdüğü ile birlikte maça yüklenen İskenderunspor geliştirdiği ataklarda başarılı olamadı. Maçtan dakikalar:
Dakika 14: M. Can’ın soldan ortasında Bünyamin topu Nureddin’e indirdi. Nureddin’in şutu defanstan döndü.
Dakika 17: Fırat’ın kullandığı köşe atışında ceza sahası içerisinde M. Menderes yükseldi, Kaleci Çetin’in zamanında müdahalesinde tehlike uzaklaştırıldı.
Dakika 28: Fırat’ın soldan ceza sahası içerisine ortasında topla buluşan Hüsnü’nün sert şutunu kaleci Çetin kornere çeldi.
Dakika 32: M. Can ceza sahası içersine gönderdi, topu iyi takip eden Bünyamin’in yatarak röveşata vuruşunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.
Karşılaşmanın ilk yarısında her iki takımın atakları bir sonuç vermedi. İkinci yarıya oyuncu değişiklikleri ile gol arayan İskenderunspor ve konuk Altınorduspor istedikleri gole ulaşamadılar.
Dakika 49: Arafat’ın kullandığı köşe atışında topa yükselen Servet’in sert kafa şutu üst direkten döndü.
Dakika 57: Soldan Arfat’ın ortaladığı meşin yuvarlağa gelişine vuran Nurettin’in sert şutunda kaleci Fatih iki hamlede kontrol edebildi.
Dakika 80: Hüsnü’nün ceza sahası içerisine ortasında M. Menderes’in şutu kaleci Çetin yumruklamayarak uzaklaştırdı.
Maç başladığı gibi 0-0’lık skorla sonuçlanınca her iki takım da birer puana razı oldular.

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.