spacer
13 Eylül 2010 tarihinde Yaşam kategorisine yazilmistir.
AK Parti’de bayram coşkusu

ilçe teşkilatında gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katılım yoğun oldu. Milletvekili , Belediye Başkanı Halil Demir, Belediye Başkanı , Bekbele Belediye Başkanı Bestami Bilgili, Belediye Başkanı , İlçe Başkanı , İskenderun Belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ile partililerin katıldığı bayramlaşma töreninde birlik ve mesajları verildi. İlk olarak konuşan İlçe Başkanı , tüm İslam aleminin ve İskenderun halkının örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, sevgi, saygı, paylaşma ve yardımlaşma duygularının pekiştiği özel günlerden biri olan mübarek Ramazan bayramını kutladı.
Ardından söz alan Belediye Başkanı , Ramazan ayının her zaman olduğu gibi yine bereketi ile gelip geçtiğini ve bu bereketin çalışmalarına da yansıdığına işaret ederek, “Referandum sürecinin mübarek Ramazan ayına da denk gelmesi dolayısıyla dolu dolu bir çalışma dönemi geçirdik. İnşallah hep birlikte bu çalışmaların ödülü olarak en büyük ‘evet’ desteğini alarak ülkemize hediye edeceğiz” diye konuştu.
Son olarak salonda bulunanlara seslenen Milletvekili ,”Ramazan ayı boyunca hep birlikte el birliğiyle bu memlekette işkenceler kalksın diye, bu memlekette hukukun üstünlüğü sağlansın diye bu anayasa değişikliğinde evet çatısı altında birleşen tüm dostlarımızı Pazar günü yepyeni bir göreve, sandık başına davet ediyorum. Yaptığımız çalışmalar seçim için değildi. Ama seçimlerden çok daha önem arz eden, ülkemizin yarınları için, geleceğimiz için, gelecek nesillerimiz için bir dönüm noktası olan 12 Eylül’de halkımızın en doğru kararı vereceğine inancımız tamdır. 8 yıldır hükümeti halkımızdan aldığı güçle tek başına bir iktidarın 20 yılda yapamayacağı hizmetleri ülkemize kazandırmıştır. Çok hızlı yol kat ediyoruz, ancak halkımızın teveccühü bize bütün yorgunluğumuzu unutturuyor. Hepimizin mübarek kutlu olsun” şeklinde görüş ortaya koydu.


Leave a comment

Yeni yorum yapıldığında E-mail ile bildir. Ayrıca yorum yapmadan abone olabilirsiniz.


Bu sayfada yayinlanan yorumlar okuyucularin kendilerine ait gorusleridir. Yazilan yorumlardan İskenderun Haber veya http://www.iskenderunhaber.com hicbir sekilde sorumlu tutulamaz.