spacer
21 Temmuz 2010 tarihinde Güvenlik kategorisine yazilmistir.
Nişan İçin Gelecekti Şehit Haberi Geldi

Hakkari’nin Çukurca İlçesinde terör örgütü PKK mensupları ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Ayhan Say’ın ’ın ilçesindeki baba ocağına ateş düştü.
Kaymakamı ve Kaymakam Vekili İlhan Abacı, Emniyet Müdürü Mustafa Yavuz Yolcu, Belediye Başkanı ve İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mustafa Tömez, şehit Uzman Çavuş Ayhan Say’ın (33) Ocaklı Mahallesi Türkoğlu Sokaktaki baba ocağına giderek acı haberi aileye bildirdi.
Haberi alan şehidin yakınları ve komşuları cenaze evine gelerek gözyaşlarına boğuldu.
Şehidin halası Hatice Coşkun, kardeşi ve şehit babası Hasan Say’a sarılarak, “Teröristler askerimizin içerisinde. Bitirin artık bu terörü. Analar ağlamasın artık” diye feryat etti. Şehidin babası Hasan Say da, “Onlar bitirmezse biz bitireceğiz” dedi. Şehidin bir yakını da, “Şerefsizler kanımızın son damlasına kadar sizinle savaşacağım” diyerek tepkisini dile getirdi.
Bu arada, evladının şehit olduğu haberini İskenderun’daki akrabalarının evinde öğrenen anne Ayşegül Say, evine getirildiğinde feryat etti. “Oğlum bir hafta sonra gelecektin, tatlı yiyecektik. Ne olursunuz ‘yalan deyin. Gerçek olduğunu söylemeyin” diyerek ağladı.
Bir hafta önce Büşra S. ile söz kesilen şehit Uzman Çavuş Ayhan Say’ın bir hafta sonra izine gelip nişan töreni yapmayı planladığı öğrenildi.

20.07.2010


Leave a comment

Yeni yorum yapıldığında E-mail ile bildir. Ayrıca yorum yapmadan abone olabilirsiniz.


Bu sayfada yayinlanan yorumlar okuyucularin kendilerine ait gorusleridir. Yazilan yorumlardan İskenderun Haber veya http://www.iskenderunhaber.com hicbir sekilde sorumlu tutulamaz.