spacer
27 Temmuz 2010 tarihinde Spor kategorisine yazilmistir.
‘En İyiler’e ödül yağmuru

Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından İskenderun’da 1.si düzenlenen spor etkinliklerinin halı saha, voleybol ve turnuvalarının finalistleri düzenlenen ödül töreninde bir araya geldiler. Belediye Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen ödül törenine , Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 2.Başkanı , düzenlenen turnuvalara katılan takımlar ve aileler katıldı.
Turnuvanın birincilerine kupa, ikincilerine ise madalya verildi. Ödül töreni öncesinde ilk olarak Yusuf Civelek söz alarak, turnuvayı düzenleyen Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 2.Başkanı ’e ve takım oluşturarak katılanlara teşekkür etti. Turnuvayı düzenleyen Hatay Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu 2. Başkanı ise yaptığı konuşmasında, “İskenderun’da ilk kez düzenlediğimiz spor şenliklerinin devamının gelmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Gençlerimizi bir araya getirmek, spor anlamında onların streslerini almak ve ailelerin de çocuklarını izlemeleri bizleri fazlasıyla memnun etmiştir. Bu turnuvada bizlere destek olan Belediye Başkanımız ’e ve basın mensuplarına sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından , plaj futbolunda 1. olan Terzi Yaşar’a ve takıma, kupa ve madalyalarını verdi.
Yapılan tüm turnuvalara katılan basın mensupları da plaj futbolunda ikinci olarak madalya aldı. Basın mensuplarının madalyalarını ise İskenderun Belediye Meclis Üyesi taktı.
Daha sonra , voleybol, plaj voleybolunda ve halı sahada dereceye girenler ödüllerini yetkilerden aldılar.


Leave a comment

Yeni yorum yapıldığında E-mail ile bildir. Ayrıca yorum yapmadan abone olabilirsiniz.


Bu sayfada yayinlanan yorumlar okuyucularin kendilerine ait gorusleridir. Yazilan yorumlardan İskenderun Haber veya http://www.iskenderunhaber.com hicbir sekilde sorumlu tutulamaz.