spacer
22 Nisan 2010 tarihinde Güvenlik kategorisine yazilmistir.
Böyle önemli bir tesisin yeniden üretime başlamasını temenni ederim

Belediye Başkanı Dr. yangın yerinde, işçileri teselli etti:

“Böyle önemli bir tesisin yeniden üretime başlamasını temenni ederim”

İskenderun’da Türkiye’nin ilk filtre fabrikası olan Fil Filtre Fabrikası’nda çıkan yangın 3.5 saatte, duvarlar kırıldıktan sonra ’ne ait itfaiye ekiplerinin çabasıyla kontrol altına alınabildi. Dün sabah saat 05.00 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın büyük maddi hasara yol açtı.
Olay yerine giden Dr. ’ne bağlı İtfaiye ekiplerinin yangın söndürme ve soğutma çalışmalarını inceleyerek “Fil Filtre fabrikasının talihsiz bir kaza sonucu kullanılmaz hale gelmesine çok üzüldüm. Ölen veya yaralanan kimsenin olmaması bizi çok sevindirdi. Böyle önemli bir tesisin maddi hasarlarını en kısa sürede telafi ederek, yeniden üretime başlamasını temenni ederim” diye konuştu.
Başkan Civelek işletme sahiplerine ve çalışanlarına geçmiş olsun dileyerek fabrikadan ayrıldı.


Leave a comment

Yeni yorum yapıldığında E-mail ile bildir. Ayrıca yorum yapmadan abone olabilirsiniz.


Bu sayfada yayinlanan yorumlar okuyucularin kendilerine ait gorusleridir. Yazilan yorumlardan İskenderun Haber veya http://www.iskenderunhaber.com hicbir sekilde sorumlu tutulamaz.