spacer
27 Nisan 2010 tarihinde Siyaset kategorisine yazilmistir.
Baykal ve partisini kınıyoruz

İlçe Başkanı Kurşun:

ve partisini kınıyoruz”

İlçe Başkanı , ’de görüşmeleri devam eden yeni anayasa taslağına ilişkin grubu tarafından Başbakan ’a yönelik eleştirileri, haksız ve seviyesiz olarak nitelendirdi
Meclis’te Başbakan ’la ilgili bir milletvekili tarafından açılan ‘Kıvırtan başbakan istemiyoruz’ şeklindeki pankarttan ötürü Genel Başkanı Deniz ve partisini kınayan İlçe Başkanı , “ maalesef demokrasi kültürünü özünde benimseyememiştir. Daha düne kadar 1982 anayasasının bir cunta anayasası olduğunu savunanlar, bugün ’nin anayasayı değiştirme hamlesine karşı çıkmaktadır. Hani ülkeyi çağdaş ülkeler düzeyine çıkarmak için çaba sarf ediyordunuz, hani Türk insanının daha müreffeh yaşaması için her şeyi yapmaya hazırdınız. bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonraki süreçte de dik durmaya devam edecektir. siyasetin seviyesini çirkin üslubuyla düşürmek istemektedir. Buna müsaade etmeyeceğiz. Anayasa görüşmeleri sırasında ’de bir milletvekilinin sayın Başbakanımıza yönelik ‘kıvırtan başbakan istemiyoruz’ şeklindeki ithamı, çok çirkin bir yaklaşımdır. Genel Başkanı Deniz ’ı ve partisini bu yaklaşımından ötürü kınıyoruz” şeklinde görüş ortaya koydu.


Leave a comment

Yeni yorum yapıldığında E-mail ile bildir. Ayrıca yorum yapmadan abone olabilirsiniz.


Bu sayfada yayinlanan yorumlar okuyucularin kendilerine ait gorusleridir. Yazilan yorumlardan İskenderun Haber veya http://www.iskenderunhaber.com hicbir sekilde sorumlu tutulamaz.