spacer
20 Mart 2010 tarihinde Eğitim kategorisine yazilmistir.
Mkü’lü Öğrenciler Nevruz Ateşini Elbiseleriyle Yaktılar

Mustafa Kemal Üniversitesindeki bir grup öğrenci nevruz ateşini elbiseleriyle yaktı. Tayfur Sökmen kampusünde düzenlenen nevruz kutlamasına çok sayıda öğrenci katıldı. Öğrenciler giydikleri elbiseleri yakarak nevruz ateşini yükseltti ve ateşin üzerinden atladı. Halay çeken öğrenciler davul zurna eşliğinde baharın gelişini kutladı.


“Mkü’lü Öğrenciler Nevruz Ateşini Elbiseleriyle Yaktılar icin 2 Yorum

  1. avatargenç diyor ki:

    “v” bu işaret barış ve demokrasiyi temsil eder onun göstergesidir…. burdaki anlamıda her çemiyeten olan üniversitede kardeşlik içerisinde yapılmasıdır…. şahısa özel işaret değildir…..

  2. avatarnadir genç diyor ki:

    Hertürlü kutlamaya tamam ama o ellerin “V” olması ne demek?Bunlar kime karşı “zafer” işareti yapıyorlar?..Unutulmamalı ki “nevruz” bir TÜRK bayramıdır anlamı ise baharın gelişinin kutlanmasıdır…İlgililerin dikkatine!

Leave a comment

Yeni yorum yapıldığında E-mail ile bildir. Ayrıca yorum yapmadan abone olabilirsiniz.


Bu sayfada yayinlanan yorumlar okuyucularin kendilerine ait gorusleridir. Yazilan yorumlardan İskenderun Haber veya http://www.iskenderunhaber.com hicbir sekilde sorumlu tutulamaz.