MUTLUYUZ!

Her geçen gün performansı, kalitesi ve verimliliğiyle güçlenen bir kurum haline gelen gazeteniz GÜNEY’in ilkeli yayın politikalarını gördükçe, okudukça hepimiz gurur duyuyoruz. Elbetteki İskenderun için varız, Hatay için varız..
34 yaşında, genç ve dinamiğiz..
Bölgenin sesi, kulağı olmaya da devam edeceğiz.
Ama..
Ben daha çok bize sımsıcak yüreğini açan, sevgisini ve hoşgörüsünü paylaşan isimlerin şefkat dolu mesajlarıyla duygulandım..
Bugün içimi onlara döküyorum..
O koca yüreklere sığacak dünya dolusu sevgi penceresinde yer alabilmek için..
Allah şahidim ki..
Bizi de bu hoşgörü okyanusuna kabul ettikleri için gururluyum..
Başta İskenderun Kaymakamı Sayın Cengiz Horozoğlu olmak üzere, Dörtyol Kaymakamı Sayın Dr. Mehmet Gödekmerdan’a, İskenderun Belediye Başkanı Sayın Mete Aslan’a, CHP Hatay Milletvekili Sayın A.Aziz Yazar’a, Dörtyol Belediye Başkanı Sayın Bilgehan Aksoy’a, Emniyet Müdürümüz Sayın Yusuf Cinel’e, belde belediye başkanlarımıza, siyasi partilerimizin ilçe teşkilat başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine, oda ve dernek başkanlarımıza, İSDEMİR’in değerli yöneticilerine, üstadlarım Refik Kireççi ve Cevdet Uygun abime, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerine, tüm gazeteci dostlarıma ve ilk günden bugüne dek bizleri yalnız bırakmayan, her daim yanımızda olan saygıdeğer Tosyalı Ailesi’ne ve tüm Hatay halkına ve bize ulaşan herkese teşekkür ediyorum..
En içten sevgilerimle..
Saygılarımı sunuyorum..

Her geçen gün performansı, kalitesi ve verimliliğiyle güçlenen bir kurum haline gelen gazeteniz GÜNEY’in ilkeli yayın politikalarını gördükçe, okudukça hepimiz gurur duyuyoruz. Elbetteki İskenderun için varız, Hatay için varız.. 34 yaşında, genç ve dinamiğiz..Bölgenin sesi, kulağı olmaya da devam edeceğiz.Ama..Ben daha çok bize sımsıcak yüreğini açan, sevgisini ve hoşgörüsünü paylaşan isimlerin şefkat dolu mesajlarıyla duygulandım..Bugün içimi onlara döküyorum.. O koca yüreklere sığacak dünya dolusu sevgi penceresinde yer alabilmek için..Allah şahidim ki..Bizi de bu hoşgörü okyanusuna kabul ettikleri için gururluyum..Başta İskenderun Kaymakamı Sayın Cengiz Horozoğlu olmak üzere, Dörtyol Kaymakamı Sayın Dr. Mehmet Gödekmerdan’a, İskenderun Belediye Başkanı Sayın Mete Aslan’a, CHP Hatay Milletvekili Sayın A.Aziz Yazar’a, Dörtyol Belediye Başkanı Sayın Bilgehan Aksoy’a, Emniyet Müdürümüz Sayın Yusuf Cinel’e, belde belediye başkanlarımıza, siyasi partilerimizin ilçe teşkilat başkanlarına ve yönetim kurulu üyelerine, oda ve dernek başkanlarımıza, İSDEMİR’in değerli yöneticilerine, üstadlarım Refik Kireççi ve Cevdet Uygun abime, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyelerine, tüm gazeteci dostlarıma ve ilk günden bugüne dek bizleri yalnız bırakmayan, her daim yanımızda olan saygıdeğer Tosyalı Ailesi’ne ve tüm Hatay halkına ve bize ulaşan herkese teşekkür ediyorum..En içten sevgilerimle..Saygılarımı sunuyorum..

Yılmaz Akpınar
1974 doğumlu. Güney Medya'da müdür. İskenderun'un önde gelen gazetecilerinden.